| |
| Autor/ica |
Poruka |
|
|
nody
|
Postano: 11. 07. 2009. (01:44) |
|
|
|
E Teo sorry sto sam naporan al pogledao sam ono, pa sad samo da provjerim jesam li dobro shvatio. Dakle, uplatnicu od 30KM nosimo u Stelex i tamo dobijamo sve ovo : - Upisni list, semestralni list , 2 ŠV obrasca i index-upisnicu; A onda, ovo gore navedeno, zajedno sa dvije slike i ljekarskim uvjerenjem nosimo u studentsku sluzbu, sve zajedno. I to njima ostavimo, i upisani smo. ??? I ima li ovaj zavod transakcijski racun ili cemo morati otici do njih, pa ce nam oni dati broj, pa se vratiti, uplatiti, pa onda na pregled!?
|
|
Vrh
|
|
|
vedran
|
Postano: 11. 07. 2009. (09:19) |
|
|
| Pridružen/a: 02. 08. 2008. (11:34)Postovi: 57
|
Čestitam svim budućim studentima ETFa Vidimo se u septembru@HuHa svakako otiđi na žalbe jer se za svaki dio zadatka zna koliko se boduje, npr. ta jednačina kružnice ti je 1 bod.
|
|
Vrh
|
|
|
teo
|
Postano: 11. 07. 2009. (12:20) |
|
|
Administrator/icaPridružen/a: 12. 07. 2008. (13:42)Postovi: 307
|
Jasmmina je napisao/la: Ono sto mi se ponajvise dopada na ovom fakultetu jeste ovaj forum...  :D:D Forum je nista  kad krenete sa nastavom a pogotovo kada dodju ispiti vidjeti cete sta je etf.ba  Ima oko 10 GB materijala rijesenih zadataka, rokova, knjiga kao i informacije o svemu na faxu ali najvaznije je haber kutija (s desne strane kada se ode na http://www.etf.ba) i profesori/asistenti cesto nalete pa pricaju sa studentima odgovaraju na pitanja vezano za nastavu ili uopste  S300 je napisao/la: Ja sam primljen kao redovan , ali hocu li biti redovan i ako bi pao na prvoj godini pa ponavljao. I kada krece nastava otprilike ako neko zna. I jos nesto (  ) zna li se hoce li biti ista od onih priprema iz vise matematike sto su govorili , neki mi govore i ako budu da ce biti za vrijeme Ramazana sto mi bas i ne odgovara. Da biti ces, status se ne gubi  , oko 15.09-17.09 uvijek malo varira nody je napisao/la: E Teo sorry sto sam naporan al pogledao sam ono, pa sad samo da provjerim jesam li dobro shvatio. Dakle, uplatnicu od 30KM nosimo u Stelex i tamo dobijamo sve ovo : - Upisni list, semestralni list , 2 ŠV obrasca i index-upisnicu; A onda, ovo gore navedeno, zajedno sa dvije slike i ljekarskim uvjerenjem nosimo u studentsku sluzbu, sve zajedno. I to njima ostavimo, i upisani smo. ??? I ima li ovaj zavod transakcijski racun ili cemo morati otici do njih, pa ce nam oni dati broj, pa se vratiti, uplatiti, pa onda na pregled!?  Heheh nisi naporan - to je to  U zavodu ces dobiti uplatnicu(na njoj je sve otkucano: primalac, racun itd.) onda odes do te oznacene poste(sa mape - dobro upamti gdje je) uplatis pa se ponovo vratis na ko fol sistematski pregled
_________________ Komeeee ne valja zna đe su vrata |
|
|
Vrh
|
|
|
arni
|
Postano: 11. 07. 2009. (16:34) |
|
|
| Pridružen/a: 08. 09. 2008. (13:55)Postovi: 16
|
Molim vas, ako neko zna, da odgovori, što je već kolega Mahir B. pitao. Kako ide taj postupak pisanja molbe Ministarstvu, u slučaju da je nekome falilo pola boda za redovne. Ne treba meni, nego jednom drugu što mu se to desilo na jednom drugom fakultetu. Hvala
|
|
Vrh
|
|
|
namikc
|
Postano: 11. 07. 2009. (18:13) |
|
|
| Pridružen/a: 11. 07. 2009. (18:06)Postovi: 1
|
Pozdrav  pitanje, do kada samofinansirajuci studenti moraju da iskisu lovu, tj. 1800? unaprijed hvala
|
|
Vrh
|
|
|
teo
|
Postano: 11. 07. 2009. (18:32) |
|
|
|
namikc je napisao/la: Pozdrav  pitanje, do kada samofinansirajuci studenti moraju da iskisu lovu, tj. 1800? unaprijed hvala  krajnji rok za upis ti je 21.07 ali mozes napisati molbu(bar je do sada moglo) da placas u dvije rate tj. jedna 1000 druga 800 na kraju prvog semestra. No najbolje ti je nazvati ili otici u studentsku sluzbu za pouzdane informacije 033/250-708
|
|
Vrh
|
|
|
S300
|
Postano: 11. 07. 2009. (19:27) |
|
|
| Pridružen/a: 04. 06. 2009. (18:56)Postovi: 31
|
Ovi redovni trebaju da plate 100 KM za upis , ali vidio sam da prosle godine to nisu placali studenti iz sehidski porodica , jel to vazi i ove godine i ako vazi sta mi treba za to od papira i gdje predati. Jeli moguce sve ove papire koji su mi potrebni izvaditi za jedan dan u recimo periodu od 10 ujutro do 2 poslijepodne ili nesto moram cekati za naredni dan-dva. Mislim bas sve papire (Stelex,Zdravstvo,pa onda to u studentsku) a da uplatnice samo donesem , tj da ih uplatim ovde kod kuce , jer stvarno mi je vise dojadilo ici u Sarajevo , a pogotovo ako to radim zbog nekakve papirologije. P.S. Znam da smo mi brucosi sada jako dosadni i smotani u vezi ovih pitanja sta,gdje,kako ali evo obecajem da cu i ja sljedece godine davati upute onima koji ih budu trazili  .
|
|
Vrh
|
|
|
Jasmmina
|
Postano: 11. 07. 2009. (19:29) |
|
|
|
Forum je nista  kad krenete sa nastavom a pogotovo kada dodju ispiti vidjeti cete sta je etf.ba  Ima oko 10 GB materijala rijesenih zadataka, rokova, knjiga kao i informacije o svemu na faxu ali najvaznije je haber kutija (s desne strane kada se ode na http://www.etf.ba) i profesori/asistenti cesto nalete pa pricaju sa studentima odgovaraju na pitanja vezano za nastavu ili uopste  Znaci, bice zanimljivo...  :D
_________________ Bože, podari mi osobu s kojom ću moći da se približim Tebi još više!  |
|
|
Vrh
|
|
|
arni
|
Postano: 11. 07. 2009. (21:19) |
|
|
| Pridružen/a: 08. 09. 2008. (13:55)Postovi: 16
|
@S300
Moguće je to u jednom danu obaviti, uplati sve osim za ljekarskoo unaprijed. Spremi pare za njega (ne sjećam se koliko je bilo) i uslikaj se. Dođi u Sarajevo ujutro, što ranije, odmah idi na Koševo, na portirnici dobiješ uplatnicu, u blizini ima pošta; pošta je mala i smještena u prizemlju neke zgrade, ne sjećam se, u blizini. Ako to obaviš dovoljno brzo, kreni na fakultet s uplatnicama, predaj ih gdje treba, uzmi upisni materijal u Steleksu, ispuni i sve predaj na studentsku. Ako sve dobro isplaniraš, moguće je da to obaviš u jednom prijepodnevu.
|
|
Vrh
|
|
|
RuSkO_17
|
Postano: 11. 07. 2009. (21:31) |
|
|
Pridružen/a: 14. 07. 2008. (07:39)Postovi: 53Lokacija: Željograd
|
arni je napisao/la: @S300
Moguće je to u jednom danu obaviti, uplati sve osim za ljekarskoo unaprijed. Spremi pare za njega (ne sjećam se koliko je bilo) i uslikaj se. Dođi u Sarajevo ujutro, što ranije, odmah idi na Koševo, na portirnici dobiješ uplatnicu, u blizini ima pošta; pošta je mala i smještena u prizemlju neke zgrade, ne sjećam se, u blizini. Ako to obaviš dovoljno brzo, kreni na fakultet s uplatnicama, predaj ih gdje treba, uzmi upisni materijal u Steleksu, ispuni i sve predaj na studentsku. Ako sve dobro isplaniraš, moguće je da to obaviš u jednom prijepodnevu. Tačno ovako treba da uradiš, i ja sam sve stigao za jedan dan. Pošta ti se nalazi nekih 400 metara iznad Studentske klinike, preko puta one pizzerie Dundee. Pitaj nekog gore, objasnit će ti. Kad završiš u bolnici pregled onda sjedneš na trolu(ili bus) do Skenderije, uplatiš za materijal i upis u Raiffaisen banci, i pravo na faks tramvajem sa Skenderije.  Ja sam bio gotov do pola 1.
Vrh
|
|
|
teo
|
Postano: 11. 07. 2009. (22:11) |
|
|
|
RuSkO_17 je napisao/la: arni je napisao/la: @S300
Moguće je to u jednom danu obaviti, uplati sve osim za ljekarskoo unaprijed. Spremi pare za njega (ne sjećam se koliko je bilo) i uslikaj se. Dođi u Sarajevo ujutro, što ranije, odmah idi na Koševo, na portirnici dobiješ uplatnicu, u blizini ima pošta; pošta je mala i smještena u prizemlju neke zgrade, ne sjećam se, u blizini. Ako to obaviš dovoljno brzo, kreni na fakultet s uplatnicama, predaj ih gdje treba, uzmi upisni materijal u Steleksu, ispuni i sve predaj na studentsku. Ako sve dobro isplaniraš, moguće je da to obaviš u jednom prijepodnevu. Tačno ovako treba da uradiš, i ja sam sve stigao za jedan dan. Pošta ti se nalazi nekih 400 metara iznad Studentske klinike, preko puta one pizzerie Dundee. Pitaj nekog gore, objasnit će ti. Kad završiš u bolnici pregled onda sjedneš na trolu(ili bus) do Skenderije, uplatiš za materijal i upis u Raiffaisen banci, i pravo na faks tramvajem sa Skenderije.  Ja sam bio gotov do pola 1.  S tim da moras paziti (a i vi ostali !!): Steleks ce raditi od 11h do 13h kao i studentska !!!- Formulare mozes isputniti u Steleksu(ima dosta stavki i chudnih pitanja  ) a mogu vam i pomoci, no mala je prostorija tj. moze jedan do dva studenta sjesti tako da samo ako vam je bas hitno no probati cu vam obezbjediti jedan stol ispred steleksa za ispunjavanje. Ponesite licnu (radi JMBG i nisam siguran jel treba broj licne)
|
|
Vrh
|
|
|
alvin
|
Postano: 12. 07. 2009. (13:01) |
|
|
Super ModeratorPridružen/a: 12. 07. 2008. (14:06)Postovi: 70
|
Tema zakljucana a otvorena je nova na sljedecem linku
_________________ Covjek se rodi umoran i zivi da bi se odmarao. Odmaraj se danju da nocu mozes spavati. Ne radi-rad ubija. Kad pozelis raditi-sjedi-vidjet ces brzo ce te proci. |
|
|
Vrh
|
|
|
|
Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati attachmente.
|
|
|